TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Speech of toespraak

Voor een goede speech of krachtige toespraak lever ik als speechschrijver een verhaal op maat.

Speeches en toespraken voor een begrafenis, bruiloft, jubileum of feest kunnen desgewenst binnen 24 uur geregeld worden.

 

Naar aanleiding van een ingevulde vragenlijst verwerk ik alle relevante informatie.   

 

Een speech of toespraak met een ander verhaal

 

Er zijn websites waar je voor speeches of toespraken terecht kunt die je een standaard verhaal toezenden. Kant-en-klare toespraken die misschien wel voldoen aan de voorwaarden, maar die door het gebruik van algemene zinnen kraak nog smaak hebben.

 

Wanneer je via ons een speech wil laten schrijven ontstaat er een persoonlijk verhaal, toegespitst op jouw situatie. Een speech of toespraak op maat, geschreven door een professionele speechschrijver waarmee je voor de dag kunt komen!

 

Waar een speechschrijver aan moet denken

 

Het belangrijkste bij het schrijven van een speech is dat je de spreektaal moet gebruiken en dat het vooral niet een te lang verhaal wordt.

 

Bij het voordragen van speeches en toespraken dien je zoveel mogelijk te boeien of de aandacht vast te houden. Lees onze tips hoe je dat het beste kunt doen.

 

Met onze tips en richtlijnen kun je zelf ook een speech of toespraak schrijven. Kom je er desondanks niet uit, helpen wij je uiteraard graag.

"Wij SCHRIJVEN UITSLUITEND UNIEKE SPEECHES EN TOESPRAKEN"

gallery/speech of toespraak 2