TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Websites

Heb je een website nodig? Vanaf nu kun je zeer voordelig een website door mij laten maken. Voor een eenvoudige, maar professionele websites, inclusief SEO-proof webteksten ben je al klaar voor een all-in prijs vanaf €285,-. Een uitkomst voor degene die geen zin heeft om dit allemaal op zijn of haar hals te halen. Met slechts 2 kwartjes per maand voor een veilige en betrouwbare hosting houd je de kosten meer dan voldoende onder controle.

 

Waarom een website nodig?

 

Tegenwoordig heb je een website nodig om je producten of diensten onder de aandacht te brengen. Websites zijn niet alleen gebaat bij een goede uitstraling maar ook de teksten zijn erg belangrijk om goed gevonden te worden. Met SEO-proof webteksten wordt je website zoekmachinevriendelijk en krijg je meer reacties. Als de website klaar is, krijg je van mij de inloggegevens voor de website en kun je op een later tijdstip, kleine veranderingen of toevoegingen zelf regelen. Natuurlijk kan ik dit laatste eventueel ook voor je uit handen nemen tegen een zeer redelijke vergoeding. Kortom, je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt.

 

Welke website is nodig?

 

Nu nog even bepalen welke website nodig is. Voor eenvoudige websites, inclusief 10 pagina's tekst beschik je over 2 GB opslagruimte en betaal je €0,50 per maand voor een veilige en betrouwbare hostingprovider, die ervoor zorgt dat je website altijd online is, zonder storingen. Ideaal voor starters of mensen die ontevreden zijn over hun huidige website en natuurlijk kosten willen besparen. Voor een uitgebreide webshop kun je websites tegen €5,- per maand hosten en dan beschik je over maar liefst 100 GB opslagruimte. Voor dit soort websites maak ik een offerte op maat, afhankelijk van de gewenste grootte.

 

Voordelen

 

  • Goede kwaliteit responsive website, inclusief tekst

  • Zoekmachinevriendelijk

  • Goede klantenservice

  • Gunstig voor wanneer je een voordelige website nodig hebt.

  • Zeer lage hostingkosten

"PAK JE VOORDEEL EN WORD GEVONDEN!"

gallery/website