TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Blogartikel

Een blogartikel is net even anders dan een webtekst. Maar het artikel dient ook SEO-vriendelijk geformuleerd te worden. Blogartikelen groeien aan populariteit en kunnen de vindbaarheid van je website bevorderen. Ook kun je een blogartikel steeds vaker plaatsen op een speciaal daarvoor bestemde website of platform. 

 

Waarom een blogartikel?

 

Het nut van een blogartikel is dat je specifieke informatie verstrekt over jouw product of dienst. Ook kun je inkomsten genereren, omdat geadverteerd wordt met aanverwante producten of diensten van een bedrijf of organisatie die aan jouw webartikel gerelateerd is.

 

Dynamisch en informatief

 

Plaats je een blogartikel op je eigen website wordt de zogenaamde 'content' minder statisch en komen de bezoekers wellicht nog een keer terug.

Met een blogartikel geef je meer dynamiek. Dit verhoogt de respons en genereert uiteindelijk weer meer omzet.                                                                                       

 

Welk onderwerp blogartikel?

 

Blogartikelen op je website kunnen over elk onderwerp gaan en kun je zo lang of kort maken als je zelf wilt. Doorgaans ligt de lengte van een blogartikel tussen de 200 en 500 woorden. 


Wij zijn benieuwd naar waar jouw blogartikel over moet gaan. Mits het niet al te technisch van aard is, kan ik mij als tekstschrijver in principe in elke materie verplaatsen. Voor bedrijven als Companeo en Infocare Media heb ik al de nodige blogartikelen geschreven.

 

"MET EEN INFORMATIEF EN DYNAMISCH BLOGARTIKEL GENEREER JE MEER TRAFFIC"

gallery/blogartikel