TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Herschrijven

Stel, je komt een geschikte tekst tegen, dan mag je deze niet letterlijk overnemen. Voor het herschrijven van bestaande teksten heb je immers te maken met het 'copyright. Dit tekstbureau lost dit probleem met alle plezier voor je op. Ook met het herschrijven van teksten kan ik als tekstschrijver/copywriter een belangrijke rol vervullen. 

 

Herschrijven webteksten

 

Tekstverandering behelst voornamelijk het herschrijven van webteksten. Zelfs met webteksten in het Engels, die op een ander manier in het Nederlands geformuleerd moeten worden, kan ik met mijn tekstbureau iets voor je betekenen. Je zult nooit problemen krijgen met het zogenaamde 'copyright'.

 

Productbeschrijvingen herschrijven

 

Als tekstschrijver of copywriter krijg ik soms ook het verzoek om productomschrijvingen anders te formuleren; ook weer een aparte vorm van herschrijven. Natuurlijk mag je de tekst nooit letterlijk overnemen en mogen er nooit meer dan drie dezelfde opeenvolgende woorden in de tekst voorkomen. 

 

Waarom herschrijven?

 

Het wiel hoeft niet telkens opnieuw uitgevonden te worden. De stelling 'Goed gejat is beter dan slecht geschreven' geldt zeker voor het herschrijven van bestaande teksten. Teksten laten veranderen kan je een hoop werk schelen en het is voor mij als tekstschrijver en copywriter een discipline waarmee ik uitstekend overweg kan. Is het herschrijven van bestaande teksten ook iets voor jou? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

 

"GOED GEJAT IS BETER DAN SLECHT GESCHREVEN"

gallery/herschrijven 1