TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Promotietekst

Een promotietekst als ondersteuning bij beeldmateriaal. Ook dit kun je aan een veelzijdige tekstschrijver en copywriter overlaten. Het schrijven van kort en krachtige promotieteksten binnen een afgebakende tijd vergt een bepaalde routine. In een promotietekst worden producten of diensten aantrekkelijk en duidelijk omschreven. Voor een praatje bij een plaatje maken wij als tekstbureau graag tijd voor je vrij.

 

Bij een promotietekst draait het om timing

 

Wanneer aan mij het benodigde beeldmateriaal wordt doorgemaild, ga ik als copywriter en tekstschrijver ermee aan de slag. Bij een promotietekst is timing van cruciaal belang, want elk afzonderlijk beeld dient van het juiste commentaar te worden voorzien. Beeld en tekst dienen synchroon te lopen en naast de aantrekkelijke beelden moet ook de tekst jouw doelgroep aansporen om te reageren.  

 

Welke promotietekst?

 

Een promotietekst kan worden ingezet bij een:

  • videopresentatie

 

  • fotopresentatie

  • animatiefilmpje

 

Een promotietekst is net even anders

 

Promotieteksten worden steeds vaker ingezet. Mannelijke en vrouwelijke voice-overs worden ingezet om de teksten uit te spreken. Een promotietekst heeft iets weg van een script voor een radiocommercial, maar is net even anders. Het neemt doorgaans iets meer tijd in beslag en juist omdat het beeld en de tekst met elkaar te maken moeten hebben is het iets meer gepuzzel om alles kloppend te maken.

 

 

 

"KLOP VOOR EEN PROMOTIETEKST AAN BIJ EEN TEKSTBUREAU"

gallery/promotietekst 4