TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Nieuws

Hallo Allemaal,

Het beste nieuws moet nog komen, want via deze pagina word je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, gerelateerd aan mijn tekstbureau, Ook nieuws wat te maken heeft met het vak van een tekstschrijver of copywriter. Omdat ik overgestapt ben naar een andere hostingprovider, moest ik een nieuwe website maken. Hopelijk laat deze nieuwe website aan duidelijkheid niets te wensen over. Heb je nog suggesties, kun je mij dit uiteraard kenbaar maken.

 

Ander nieuws 

 

Omdat mijn website nu niet meer statisch is en ik op elk moment iets kan toevoegen of verwijderen, is het mijn bedoeling om voortaan regelmatig met ander nieuws te komen. Dit kan over het vak van tekstschrijver gaan, maar ook over nieuwe inzichten, ontdekkingen, onthullingen, problemen, tips of wat dan ook dat maar enigszins de moeite waard is om te vermelden. Een bijkomend voordeel is dat je wellicht wat vaker geneigd bent om naar mijn website terug te keren, waardoor ik meer 'traffic' genereer. Kortom, de ideale manier om deze website dynamisch te houden. 

 

Nieuws van buiten

 

Ook sta ik open voor nieuwswaardige berichten die van buiten komen. Heb je iets nieuws te melden en wil je aandacht hiervoor, plaats ik jouw nieuws met alle plezier op deze website. De enige voorwaarde is dat je nieuws van toegevoegde waarde dient te zijn. Voor jou een mooi podium om naar buiten te treden, waarbij je naam desgewenst vermeld kan worden. Voor ons een mooie aanvulling om de bezoekers met nog meer interessante onderwerpen kennis te laten maken. 

 

Geen nieuws, goed nieuws

 

Is er een tijdje geen nieuws op deze pagina te vinden, betekent dit tegelijkertijd ook goed nieuws. Je kunt er namelijk vanuit gaan, dat ik mijn handen vol heb aan lopende opdrachten die natuurlijk prioriteit hebben. Dit nieuwsitem gebruik ik meer voor tussen de bedrijven door of wanneer er even geen werk aan de winkel is. Vandaar ook mijn oproep om ook interessant nieuws van anderen te plaatsen.

 

 

"GEEN NIEUWS IS GOED NIEUWS"

gallery/nieuws 1